Investikon.dk har det mål at blive den førende side i Danmark når det kommer til spørgsmål om investeringer.

Redaktionens mål er ikke at blive en udfordrer til veletablerede nyhedsaktører, men derimod at fungere som et leksikon og og opslagsværk, hvor vi forklarer begreber og koncepter inden for finans.

Vi ønsker at formidle objektiv investeringsrådgivning til investorere og forbrugere. Formålet med Investikon er således at forklare komplekse investeringsbegreber på en letforståelig måde til den danske befolkning. Det vil vi gøre ved at skrive letforståelige artikler og illustrere eksemplerne ved hjælp af billeder og videoer.

Emner vi skriver om på siden er emner som aktier, selskabsret, valutahandel, derivater, kryptovaluta, fonde og lignende. Derudover skriver vi også meget om generelle investeringer. Målgruppen er både folk, der er relativt uerfarne med investering, og vi vil også gerne nå folk, der har erfaring med investering, men som har brug for svar på mere komplicerede spørgsmål.

Redaktionen på Investikon ønsker at være helt ærlige, når det kommer til potentielle afkast i forhold til risiko. Hvis et produkt indebærer en risiko, vil vi give information om risikoen og potentielle måder at undgå denne risiko på.

Investikon har også til formål at skabe et komplet encyklopædi inden for finans, investering og regnskab. Vi vil være en ressource folk henvender sig til, når de har brug for svar om begreber inden for økonomi.

Har du spørgsmål til redaktionen, hvad enten det drejer sig om selve siden, en generel artikel eller noget mere generelt, er du hjertelig velkommen til at kontakte redaktionen gennem kontaktsiden.

Vi håber du får gavn af investikon.dk.

Med venlig hilsen,

Redaktionen