generic

Køb Polygon (MATIC): En hurtig og nem trin-for-trin guide

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

Flere og flere investorer ønsker at eksponere deres portefølje for kryptovaluta, men de ved måske ikke, hvordan de skal komme i gang. Heldigvis er det langt enklere, end mange frygter, og det er netop det, vi vil illustrere med denne artikel. Her vil vi vise dig, hvordan du hurtigt og nemt kan investere i den populære kryptovaluta Polygon ved hjælp af en onlinemægler. 

Som udgangspunkt for denne guide vil vi bruge den populære platform eToro. Fordelen ved den er, at du kan handle et stort udvalg af kryptovalutaer med meget lave omkostninger, og at den tilbyder dens egen kryptopung. Den er også kompatibel med populære hot wallets såsom MetaMask, hvilket gør det muligt at overføre dine digitale aktiver til en anden platform, hvis det ønskes. 

Klar til at lære mere om, hvordan man handler kryptovaluta, samt hvorfor Polygon fortjener en plads i din portefølje? Så er du kommet til det rigtige sted! 

Om Polygon

Polygon blev først lanceret som Matic Network i 2017 og er et ERC-20-token baseret på Ethereums blockchain. Dette sikrer, at den er kompatibel med andre Ethereum-baserede kryptovalutaer, og netop dette er nøglen til Polygon. Formålet med netværket er at koble forskellige Ethereum-platforme sammen for at øge fleksibiliteten, skalerbarheden og anvendeligheden af ​​projekter bygget på den populære blockchain

En af de mest spændende ting, der sker omkring Polygon-platformen i disse dage, er Polygon Studios. Dette er et datterselskab af Polygon-netværket, der fokuserer på blockchain-baseret spil og NFT’er. Virksomheden har for nylig ansat Ryan Watts som ny administrerende direktør for satsningen, hvilket viser, at de bestemt lægger en indsats på dette område. Watts kommer fra stillingen som chef for gaming hos YouTube, så det kan være spændende at følge Polygons projekter videre. 

Køb Polygon (MATIC) på 4 nemme trin

Da kryptovaluta først dukkede op i kølvandet på finanskrisen omkring 2009, var det meget kompliceret at gennemføre transaktioner. Der var kun lidt infrastruktur på plads, og de fleste mennesker, der handlede kryptovaluta, var på forskellige mørke web-fora. Heldigvis har dette ændret sig betydeligt, da digitale valutaer er steget meget i popularitet. Der findes efterhånden en række gode løsninger til både private og professionelle investorer, der ønsker at handle med kryptovaluta. Vi vil derfor illustrere, hvordan du hurtigt og nemt kan købe Polygon (MATIC) på blot fire enkle trin. 

 1. Først skal du bruge en kryptovalutabørs. Dette er en platform, hvor du kan købe digital valuta for traditionelle midler – Her anbefaler vi eToro, da du kan købe både aktier og kryptovaluta på samme platform. 
 2. Når du har valgt, hvilken platform du vil bruge, skal du oprette en konto og overføre penge til denne konto. 
 3. Du er så klar til at købe Polygon eller enhver anden kryptovaluta, du gerne vil investere i. 
 4. Tiden er inde til at slå Polygon op på eToro og indtaste, hvor meget du ønsker at investere. 

Lyder det ikke ret enkelt? Til dig, der ønsker lidt mere information, inden du slår til, har vi gennemgået hele processen herunder. 

Sådan køber du Polygon (MATIC): trin-for-trin

Ligesom med aktier, skal du have adgang til en kryptovaluta-markedsplads, hvis du vil investere. Her er der en række forskellige muligheder, men vi anbefaler, at du holder dig til dem, der er rettet mod det danske marked. Da kryptovaluta stadig ikke er reguleret, vil der være stor risiko for, at mindre seriøse aktører bliver udsat for computerangreb og lignende. 

Vores foretrukne udgangspunkt for kryptohandel i Danmark er gennem eToros handelsplatform. Denne tilbyder et stort udvalg af kryptovaluta og er kompatibel med en række forskellige tegnebøger (wallets). Skulle du ønske at udforske udvalget mere inden du vælger, så kan Firi, Binance og Coinbase være relevante muligheder. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvad vi synes om ved eToro

eToro er en social tradingplatform med over 20 millioner brugere. Platformen er meget brugervenlig, og du kan bruge den til at lære om nye tradingstrategier og forskellige typer investeringer. Du har også mulighed for at kopiere succesfulde porteføljer ved hjælp af CopyTrading-funktionen, hvilket gør det nemt for begyndere at komme i gang. Erfarne tradere kan få en ekstraindtægt ved at dele deres viden med andre.

Fordele

 • star iconIntet mæglergebyr
 • star iconBrugervenlig
 • star iconStort netværk af erfarne tradere
 • star iconFunktionen CopyTrading
 • star iconAdgang via computer, tablet og mobil

Ulemper

 • star iconUdbetalingsgebyr
 • star iconValutagebyr

Trin 1: Opret en konto

Det første, du skal bruge, er en konto på en markedsplads, hvor kryptovaluta handles. Vi har allerede valgt eToro som vores foretrukne platform og vil derfor bruge denne til illustration. Registreringsprocessen hos eToro er ret enkel og vil sjældent tage dig mere end et par minutter.

Alt, du skal gøre, er at gå til deres hjemmeside og vælge Kom med nu eller join now afhængigt af, hvilket sprog du bruger hjemmesiden på. Så starter registreringsprocessen automatisk. Her bliver du først bedt om at oprette et brugernavn og en adgangskode. Du skal derefter angive nogle grundlæggende personlige oplysninger såsom navn, adresse og e-mailadresse. 

*NB: Vi anbefaler, at du gennemfører både registreringen og KYC-processen, før du går videre til trin 2 – dette vil spare dig tid, når du skal hæve penge fra din konto.*

Trin 2: Overfør penge til din konto

Når din konto er færdigregistreret, så er det tid til at overføre midler. Dette er de penge, du har tænkt dig at veksle til Polygon (MATIC). Sørg for, at du aldrig overfører mere, end du har råd til at tabe, det gælder alle typer af finansielle investeringer. 

Trin 3: Køb Polygon (MATIC) med eToro

Hvis du er kommet hertil, bør du have en verificeret eToro-bruger og penge på kontoen klar til brug. Heldigvis er selve købsprocessen for eToro meget enkel. Det første, du skal gøre, er at logge ind på dit brugerpanel. Øverst på siden finder du et søgefelt, hvor du kan indtaste Polygon eller blot MATIC. Begge dele vil gøre, at Polygon vises i søgefeltet.

Klik på Polygon, og dette fører dig til informationssiden om Polygon. Her finder du forskellige analyser og nyttig information om valutaen. Klik derefter på Handel, som åbner endnu et nyt vindue hos eToro. Her oplyser du, hvor meget du vil handle for, og derefter bekræfter du handlen. 

Dit køb vil blive gennemført automatisk, og din nye beholdning af kryptovaluta vil blive opført til din eToro-konto. Du kan derefter vælge at flytte dem til en ekstern tegnebog eller beholde dem hos eToro.

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 68 % af investorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission. Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Om Mats

Mats er redaktør på Investikon.dk, hvor han dækker emner som investering, aktier og kryptovaluta. Han har flere års erfaring med at investere i disse emner, hvilket betyder, at han har en masse viden at dele ud af.