generic

Købe Litecoin (LTC): En trin-for-trin guide for nybegyndere

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

Vil du tilføje Litecoin til din portefølje, men ved ikke helt, hvordan du kommer i gang? Så har vi samlet alt, hvad du skal bruge af oplysninger! På denne side finder du en omfattende guide til, hvordan du køber Litecoin i nogle få enkle trin. 

Vi vil også se nærmere på, hvad du bør vide om LiteCoin, samt hvor du kan finde de bedste kryptobørser. Formålet med dette er at give dig den bedst mulige introduktion til investering i kryptovalutaen Litecoin. 

Klar til at købe LiteCoin? Lad os tage et kig på, hvad du bør vide.

Bedste kryptobørser til at købe LiteCoin

Det første, du skal bruge, hvis du vil investere i en kryptovaluta, er en kryptobørs. De fleste kryptovalutaer handles på samme måde som aktier, nemlig gennem en centraliseret børs. Det lyder måske mærkeligt for decentral valuta, men selv disse har brug for et system, der forbinder købere og sælgere på en brugervenlig måde. Du har måske bemærket listen over top fem kryptobørser øverst i denne artikel? Lad os forklare lidt nærmere. 

I Norden – og særligt Norge – er Firi uden tvivl blevet den mest populære løsning for begyndere. Det skyldes, at virksomheden er registreret i Norge og dermed er det mest synlige mærke. Derudover har internationale kryptobørser som Binance og CoinBase fået en stigende tilslutning blandt danske kryptovaluta-entusiaster. Det er dog en traditionel onlinebørs, der kommer bedst ud i denne duel. 

Vinderen er eToro, der længe har været den mest brugervenlige mulighed for dig, der ønsker at investere i kryptovaluta. De tilbyder en utrolig simpel platform, der kan gøre det en tand nemmere at sætte sig ind i et ellers kompliceret emne. Oven i dette tilbyder de en separat kryptopung og kan pege på konkurrencedygtige priser. Sådan en kombination kan hurtigt blive populær, og det er måske ikke så mærkeligt, vel?

Hvad er LiteCoin?

LiteCoin er en altcoin, der første gang blev lanceret i oktober 2011 af Charles “Charlie” Lee. Lee er en tidligere Google-ingeniør, der brugte Bitcoins open source-kode til at lancere en ny kryptovaluta. Han lavede dog adskillige ændringer undervejs for at forbedre, hvad han anså for at være svagheder relateret til Bitcoins funktionalitet. 

Da LiteCoin blev introduceret i 2011, blev den betragtet som en af de første altcoins på markedet. Målet var at tilbyde en kryptovaluta, der havde hurtigere blokgenerering, samt brugen af Scrypt som bevis på arbejdet. LiteCoin havde også til hensigt at forbedre transaktionstiden – en af de største udfordringer forbundet med den originale Bitcoin. Da LiteCoin først blev lanceret, blev LiteCoin udpeget som en seriøs udfordrer til Bitcoin, men gennem øget konkurrence er denne position faldet noget tilbage. 

LiteCoin har en anslået markedsværdi på omkring 15 milliarder dollars, hvilket gør den til den 14. største kryptovaluta på markedet i dag. I den seneste tid er denne mønt blevet mere populær som betalingsmiddel, da den tilbyder hurtige transaktioner med lave omkostninger. 

Hvorfor investere med eToro?

Vi har allerede talt om det, men mulighederne eToro tilbyder er mange. Som onlinebørs med over 20 års erfaring kan eToro tilbyde en gennemtestet løsning med høj brugervenlighed. Derudover kan de henvise til det, de kalder Social trading™ – en funktion, der giver dig mulighed for at kopiere profilerede eksperters handler. 

Hvis dette ikke var nok, så kan vi tage en kort introduktion af eToro. eToro-platformen er tilgængelig i mere end 140 forskellige lande og bruges i øjeblikket af over 20 millioner handlende. Virksomheden har kontor på Cypern og er underlagt regulering af landets finansmyndigheder (CySEC). De er også registreret som aktører hos tilsynsmyndigheder i en række andre lande, herunder Danmark. 

Når det kommer til at bruge handelsplatformen, får du adgang til over 2000 forskellige aktiver hos eToro. Disse omfatter råvarer, valutaer, aktier, kryptovalutaer og ETF’er. Som om dette ikke var nok, udvider de hele tiden sortimentet – noget deres hurtige tilgang til kryptovaluta var et klart bevis på. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvad vi synes om ved eToro

eToro er en social tradingplatform med over 20 millioner brugere. Platformen er meget brugervenlig, og du kan bruge den til at lære om nye tradingstrategier og forskellige typer investeringer. Du har også mulighed for at kopiere succesfulde porteføljer ved hjælp af CopyTrading-funktionen, hvilket gør det nemt for begyndere at komme i gang. Erfarne tradere kan få en ekstraindtægt ved at dele deres viden med andre.

Fordele

  • star iconIntet mæglergebyr
  • star iconBrugervenlig
  • star iconStort netværk af erfarne tradere
  • star iconFunktionen CopyTrading
  • star iconAdgang via computer, tablet og mobil

Ulemper

  • star iconUdbetalingsgebyr
  • star iconValutagebyr

Sådan køber du Litecoin (LTC): Trin-for-trin guide

For at illustrere, hvor nemt det er at købe Litecoin (LTC), har vi samlet hele processen i en trin-for-trin guide. Som udgangspunkt for denne proces har vi brugt eToros handelsplatform, men proceduren vil være ens for de fleste andre store aktører på markedet. Formålet med dette er at vise dig, hvor nemt det er at investere i en kryptovaluta som LiteCoin, og dermed bryde forestillingen om, at det er svært at investere i kryptovaluta. 

Trin 1: Opret en eToro-konto

For at bruge eToros platform skal du have en bruger. Heldigvis tager det kun et par sekunder at oprette en eToro-konto, og det er helt gratis. Vi vil derfor tage dig igennem processen som udgangspunkt for denne guide. 

Det første, du skal gøre, er at gå til eToros hjemmeside. Her finder du en en grøn knap Start Med At Investere eller Start investing – alt efter hvilket sprog du har valgt. Hvis du trykker på denne, starter du registreringsprocessen. 

Det første, du bliver bedt om at gøre, er at oprette et brugernavn, vælge en adgangskode til brugeren og derefter indtaste din e-mailadresse. Når du har gjort dette, trykker du dig videre, og eToro beder om nogle flere personlige detaljer, såsom navn, nationalitet og alder. Alt dette er med til at sikre din konto, og det er information eToro er forpligtet til at indsamle. 

Når du har gennemført denne registrering, vil du blive bedt om at bekræfte din e-mailadresse. I de fleste tilfælde vil du allerede have modtaget en e-mail fra eToro med et link til bekræftelse, men nogle gange tager dette et par minutter. Klik på dette link, og du vil have gennemført bekræftelsen. 

Før vi går videre til næste trin, anbefaler vi, at du fuldfører KYC-processen hos eToro. Dette sikrer, at du ikke behøver at gøre dette senere, når du måske ønsker at hæve penge fra din konto igen. Dette er en lovpligtig verifikation, som eToro skal foretage af alle medlemmer, og den har til formål at reducere risikoen for hvidvaskning af penge eller identitetstyveri. Processen tager kun et par ekstra minutter. 

Trin 2: Overfør penge 

Når du er kommet hertil, er din konto klar til brug, men der mangler et væsentligt punkt. Du har en eToro-konto uden penge at handle for. Inden vi går videre, skal du derfor overføre penge til din eToro-konto. Her tilbyder eToro et lille udvalg af betalingsmetoder, men det burde være tilstrækkeligt for de fleste. 

Du kan vælge mellem bankoverførsel, PayPal og bankkort som indbetalingsmetode på eToro i Norge. Vi anbefaler, at du bruger en af de to sidstnævnte, da bankoverførsler ofte tager 3-5 dage og medfører et unødvendigt gebyr. 

Trin 3: Søg efter LiteCoin (LTC)

Nu begynder det at ligne noget. Hvis du er kommet hertil, har du en verificeret eToro-konto med midler klar til handel. Så er det tid til at finde ud af, hvad vi vil købe (i dette tilfælde Litecoin). For at finde LiteCoin i udvalget hos eToro har du to forskellige muligheder.

Du kan enten søge efter det ved at bruge søgefeltet øverst i dashboardet (søg efter LTC), eller du kan vælge Find og derefter krypto i navigationen i venstre side. Tryk derefter på Litecoin

Trin 4: Køb LiteCoin (LTC)

Hvis du fulgte anvisningerne i trin 3, skulle dette have ført dig til informationssiden for LiteCoin. Her kan du se lidt statistik og lignende, men det er handleknappen øverst til højre vi leder efter. Tryk på denne, og transaktionsvinduet hos eToro åbnes. 

Her indtaster du, hvor meget du vil handle for (skal ligge inden for det, du har som saldo på kontoen), og så starter handlen med åbn handel. Du har nu købt din første LiteCoin!

NB: Denne procedure er den samme for alle aktiver, du ønsker at købe på eToro. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Trin 5: Opbevar LiteCoin (LTC) sikkert 

Nu, hvor du har LiteCoin, er det vigtigt at holde disse sikre. Her anbefaler vi, at du bruger en kryptopung i stedet for blot at have dem på konto hos onlinebørsen. Det sidste er ganske vist en mulighed, men skulle børsen opleve et databrud, kan du risikere, at dine kryptovalutaer kommer på afveje. 

Heldigvis tilbyder eToro (og ganske vist en række andre aktører) et godt alternativ. Vi vælger at bruge eToros egen tegnebog, da denne er direkte knyttet til børsen. Dette gør det meget nemmere at købe/sælge kryptovalutaer uden at skulle overføre dem frem og tilbage. 

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 68 % af investorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission. Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Sammendrag

LiteCoin var en af de første altcoins, der blev lanceret, og er en tæt kopi af koden, Bitcoin er bygget på. I denne artikel har vi derfor kigget nærmere på, hvordan du kan købe Litecoin, samt hvad du bør vide om denne populære kryptovaluta. Vi har også set nærmere på den tekniske transaktion i forbindelse med køb og salg, og ikke mindst hvor du finder de bedste kryptovalutabørser til denne form for handel. 

Investikon tilbyder en bred vifte af artikler om køb og salg af forskellige kryptovalutaer, så hvis du vil lære mere om dette – eller finde andre populære valutaer at tilføje til din portefølje, finder du en oversigt over vores indhold her.