krypto

Køb Dogecoin (DOGE) i Danmark

1

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovaluta er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

2

Bedst for dem, der ønsker alt-i-en

star icon star icon star icon star icon star icon

4.6/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 50+ mønter

Prøv Coinbase

Handel medfører risiko for tab af kapital.

3

Bedste skandinaviske kryptobørs

star icon star icon star icon star icon star icon

4.5/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 6+ mønter

Prøv Firi

Handel medfører risiko for tab af kapital.

4

Bedst i forhold til udvalg og gebyrer

star icon star icon star icon star icon star icon

4.3/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.1%/0.1% (Maker/taker)

Udvalg: 500+ mønter

Prøv Binance

Handel medfører risiko for tab af kapital.

5

Bedst for erfarne tradere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.1/5

Nøgletal

Gebyrer: 0% - 0.26% per handel

Udvalg: 90+ mønter

Prøv Kraken

Handel medfører risiko for tab af kapital.

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

5 super nemme trin for 2023

Er du nysgerrig på den ofte nævnte kryptovaluta Dogecoin? Her får du en trin-for-trin guide til, hvordan du køber Dogecoin i Danmark. Vi ser også nærmere på, hvorfor du bør overveje at købe Doge, og giver dig tips om de bedste kryptobørser i Danmark.

Bedste kryptobørs til at købe Dogecoin

Vi har samlet de fem bedste kryptobørser til at købe Dogecoin i en praktisk oversigt. Det er vigtigt at være opmærksom på, at dine personlige præferencer bør spille en stor rolle for, hvilken platform du handler på. 

For eksempel er eToro et sikkert valg, der passer til de fleste, især begyndere. Firi er et glimrende alternativ til dig, der ønsker at købe Doge på en skandinavisk kryptobørs, mens Binance egner sig godt til tradere, der ønsker adgang til avancerede funktioner og et stort udvalg af tjenester. Så tag et kig på dem alle.

Læs gerne videre her for flere tips til, hvordan du vælger den bedste kryptobørs til dine behov. Fællesnævneren for alt, vi anbefaler, er høj sikkerhed, pålidelige betalingsmetoder, konkurrencedygtige gebyrer, licenser og god regulering, brugervenlighed og et godt udvalg af produkter.

5 trin til at købe Dogecoin på eToro

Vi har valgt at demonstrere, hvordan man køber Dogecoin ved at bruge eToro som eksempel. Det er vigtigt at understrege, at der findes mange andre gode kryptobørser. Gå efter den løsning, der er bedst for dig. Principperne for, hvordan man køber Doge på eToro, er ret ens på tværs af platforme.

Grunden til, at vi bruger eToro som eksempel, er, at platformen er meget populær, især blandt begyndere. Det er en social handelsplatform, hvor du kan skrive opslag, kommentere på andres opslag og diskutere strategier. Der er også en professionel version af platformen, når du er klar til at avancere fra nybegynder.

Du kan kopiere ​​erfarne investoreres portefølje ved at bruge CopyTrading-funktionen. Det er en unik funktion, der giver dig mulighed for nemt at komme i gang med intelligente investeringer, selvom du endnu ikke ved så meget om trading. eToro har en bred vifte af produkter lige fra krypto til valuta, aktier til råvarer.

Trin 1: Registrer brugerkonto

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvad vi synes om ved eToro

eToro er en social tradingplatform med over 20 millioner brugere. Platformen er meget brugervenlig, og du kan bruge den til at lære om nye tradingstrategier og forskellige typer investeringer. Du har også mulighed for at kopiere succesfulde porteføljer ved hjælp af CopyTrading-funktionen, hvilket gør det nemt for begyndere at komme i gang. Erfarne tradere kan få en ekstraindtægt ved at dele deres viden med andre.

Fordele

 • star iconIntet mæglergebyr
 • star iconBrugervenlig
 • star iconStort netværk af erfarne tradere
 • star iconFunktionen CopyTrading
 • star iconAdgang via computer, tablet og mobil

Ulemper

 • star iconUdbetalingsgebyr
 • star iconValutagebyr

Det første, du skal gøre, er at registrere dig som bruger på platformen. Heldigvis kan du komme hurtigt i gang ved at indtaste dit ønskede brugernavn og password, samt registrere din e-mailadresse. Nu kan du vælge at gå direkte til indbetaling for at købe Doge så hurtigt som muligt. Du skal dog være opmærksom på indbetalingsbegrænsninger. 

eToro kræver, at brugere bekræfter deres identitet og adresse for at ophæve begrænsningerne. Platformen fås også i forskellige versioner, alt efter niveau og viden. Udfyld din profil og svar på et par enkle spørgsmål, så eToro kan skræddersy funktionerne til dine behov.

Trin 2: Indsæt penge for at købe Doge

Når du nu er på platformen, kan du trykke på “Indbetal penge” for at sætte penge ind på din konto. Du kan købe Dogecoin med Visa, Mastercard, bankoverførsel og digitale wallets som PayPal. Alle metoder er sikre, pålidelige og velrenommerede.

Vi anbefaler at købe Doge med VISA for at komme i gang hurtigst muligt. Vælg det ønskede beløb og valuta. Du skal være opmærksom på, at der er et valutagebyr. Det er et almindeligt gebyr, når man bruger internationale kryptobørser. Derefter skal du bekræfte betalingen med BankID.

Trin 3: Søg efter Dogecoin på eToro

Nu har du en brugerkonto, og du har penge på kontoen – men hvordan finder du Dogecoin inde i eToro? Der er to metoder at vælge imellem. Du kan enten bruge søgefeltet øverst på siden, eller du kan klikke dig frem i menuen.

Hvis du vælger at bruge menuen til at finde Dogecoin på eToro så gør følgende:

Trin 4: Åbn handl for at købe Doge

Nu er du klar til at købe Dogecoin på eToro. Du får et vindue, efter du har trykket på valutaen og valgt den store blå knap, hvor der står “Handl“. Her kan du vælge det ønskede beløb. Hvis du endnu ikke har indsat penge, vil du blive bedt om at gøre det først. Når du har købt Doge, vil de være tilgængelig i din portefølje.

Trin 5: Overførsel til en kryptowallet

Vi anbefaler, at du overfører midlerne til en kryptowallet for at sikre dem mod hacking og phishing, medmindre du daytrader og vil sælge dem hurtigt. Ønsker du at sælge dem videre inden for kort tid, kan du vælge automatisk salg i din portefølje. Her indstiller du den ønskede værdistigning, og eToro ordner resten, så snart kryptoen stiger til dette beløb.

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 68 % af investorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission. Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Opbevar kryptoen sikkert 

Du har mulighed for at sikre din kryptovaluta på en fysisk enhed, altså hardware. Du kan også bruge en digital wallet, altså software. Vi anbefaler ikke at have kryptovalutaen stående på børsen. Selvom sikkerheden på nutidens kryptobørser er meget høj, har der tidligere været tilfælde med  hacking og svindel.

Der vil altid være en vis risiko forbundet med digitale løsninger, herunder digitale kryptovalutaer. Digitale kryptowallets er derimod praktiske for dig, der ønsker at bruge dine mønter, enten til at købe varer eller til hyppige køb og salg af Dogecoin. 

Den sikreste måde at opbevare kryptovaluta på er ved hjælp af hardware, det vil sige den fysiske enhed, som vi nævnte. Vi anbefaler denne løsning til dig, der køber Dogecoin som langsigtet investering. En anden mulighed er at gemme de fleste midler her, og samtidig have et vist beløb til forbrug i en digital wallet.

eToro har deres egen digitale wallet, ligesom de fleste andre populære kryptobørser. Det kan være en god idé at bruge den kryptowallet, som platformen tilbyder, så du ikke behøver at flytte dine midler fra den platform, du bruger til handel. Du kan downloade eToro Wallet på både mobil og tablet, og det er en praktisk måde at modtage, overføre og gemme krypto.

Her kan du læse mere om, hvordan du vælger den bedste kryptowallet.

Andre måder at købe Dogecoin på i Danmark

eToro tilbyder et stort udvalg af betalingsløsninger til køb af kryptovaluta. Tryk på “kreditkort/-hævekort” for at se listen over godkendte betalingsmetoder. Tryk derefter på den betalingsløsning, du foretrækker. Vinduet ændres til den ønskede metode.

Vælger du netbank eller bankoverførsel, skal du godkende indbetalingen i din netbank, før pengene sendes til eToro. Fremgangsmåden er også ret ens for dig, der ønsker at bruge digitale wallets som PayPal eller Skrill. I begge tilfælde vil du blive omdirigeret til webstedet for at godkende betalingen.

Du kan også vælge valuta, før du indbetaler penge: DKK, USD, EUR eller GBP. Vi har allerede nævnt valutagebyret. Da eToro er en international platform, køber du Dogecoin og andre værdipapirer i USD. Der skal derfor veksles danske kroner, for at du kan bruge kryptobørsen.

Sådan køber du Dogecoin med VISA

Fordelen ved at købe Dogecoin med VISA er, at løsningen er enkel og praktisk. Det tager mindre end et minut, før du har penge på din eToro-konto. Hvis indbetalingen af ​​en eller anden grund ikke godkendes, modtager du en mail om dette. Ulempen er valutagebyret.

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger med et bankkort, der står i en andens navn. Det er af sikkerhedsmæssige årsager kun muligt at indbetale penge ved at bruge dit eget kort. Du skal også kunne verificere betalingen med NemID/MitID, uanset om du har en kodechip eller NemID/MitID på din mobil.

Sådan køber du Doge via bankoverførsel

Det tager ikke længere lang tid at købe Doge via bankoverførsel. eToro tilbyder løsninger, der giver dig mulighed for hurtigt at overføre penge fra din bankkonto til din eToro-konto. For eksempel tilbyder RapidTransfer hurtige indbetalinger og understøttes af mange banker. Ulempen for dem, der ønsker at handle stort, er, at du kun kan indbetale maks $5.500.

Trustly er en anden mulighed til at købe Dogecoin via bankoverførsel. Løsningen understøttes af de fleste banker. Fordelen er, at du kan overføre op til $40.000, hvilket dækker de fleste handlendes behov. Ulempen ved at bruge både Trustly og RapidTransfer er valutagebyret, der er markant, når du skal veksle danske kroner til amerikanske dollars.

Sådan køber du Dogecoin med digitale wallets

Fordelen ved at købe Dogecoin med PayPal, Skrill og andre digitale wallets er, at du måske slipper for valutagebyret – så længe du har udenlandsk valuta stående i din wallet. Erfarne tradere, der foretager ind- og udbetalinger på tværs af internationale platforme, vælger ofte at have midler stående i f.eks. USD for at undgå unødvendige gebyrer.

Ulempen er, at det potentielt kan tage et stykke tid at overføre dine midler til eToro. Du kan heller ikke bruge Skrill, første gang du indsætter penge hos eToro. Det er kun muligt at bruge Skrill som indbetalingsmetode efter din første godkendte betaling.

Hvad er Dogecoin?

Det er vigtigt at forstå, hvad du investerer i. Ikke mindst bør du forstå, hvorfor du køber Dogecoin. Vi starter derfor med en kort introduktion til den populære valuta. Dogecoin blev etableret af Jackson Palmer og Billy Markus i 2013. Udviklingen siden da kan ganske enkelt beskrives som eventyrlig.

Doge er let genkendelig med Shiba-hunden som symbol. Hunden blev faktisk taget fra et meme, der var populær dengang, og mønten blev egentlig skabt som en joke. En af grundlæggerne, Palmer, valgte faktisk at trække sig, fordi han ikke havde tiltro til projektet. Ikke desto mindre er Dogecoin meget brugt den dag i dag og er meget relevant.

Dogecoin er faktisk en kryptovaluta med enorm vækst, især efter Elon Musk begyndte at tweete om mønten i 2021. Han har blandt andet omtalt sig selv som “The DogeFather” og har sagt, at mønten kan bruges som betalingsmetode for Tesla. Disse udtalelser gjorde mange investorer ivrige efter at få fat på mønterne.

Hvorfor køber folk Doge?

Mange har valgt at investere i Doge på grund af al den hype, der har været om kryptovalutaen de seneste år. Dogecoin er også et billigere alternativ end for eksempel Bitcoin. Der er heller ingen øvre grænse for, hvor mange mønter der kan laves, i modsætning til Bitcoin som er begrænset.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at Doge, ligesom med andre kryptovalutaer, har en ekstrem volatilitet. Der er altid en høj risiko forbundet med kryptohandel. Du bør derfor aldrig investere mere, end du har råd til at tabe, når du trader. På den anden side betyder den høje risiko for tab også mulighed for stor fortjeneste.

Den høje volatilitet er derfor et godt udgangspunkt for dig, der gerne vil spekulere i kursbevægelser. For eksempel kan daytradere købe Dogecoin, mens prisen er lav, og derefter sælge, når prisen stiger. Ofte kan prisen flytte sig flere gange om dagen. Vi anbefaler, at du altid sætter dig ind i statistikkerne, før du køber Doge og andre midler.

Du kan se eksempler på statistik over kursbevægelser på billedet nedenfor, der er hentet fra eToro. Statistikken kan vise dage, uger, måneder eller år. Statistikken på billedet viser kursudviklingen på Dogecoin i de seneste seks måneder. Som du kan se, svinger prisen enormt. Sørg for at købe Doge, mens prisen er lav for højest mulig fortjeneste.

Hvor bør jeg købe Doge?

Vi anbefaler at købe Dogecoin gennem godkendte og pålidelige kryptobørser, især hvis du er nybegynder. Kryptobørserne fungerer på mange måder som mæglere og gør det meget nemt både at købe og sælge. Du får adgang til mange funktioner og værktøjer, der forenkler trading. Løsningen er også meget sikker.

Avancerede tradere med specifikke behov kan også overveje at bruge såkaldte P2P-netværk til at købe og sælge Dogecoin. P2P står for peer-to-peer, altså bruger-til-bruger. Kort sagt kan du købe Doge uden en mægler og direkte fra andre. Risikoen for at blive snydt er dog større, for eksempel fordi du selv skal forhandle prisen.

Hvis du føler, at P2P-netværk er et fornuftigt valg, og du har viden nok, kan du f.eks. bruge Binance. Binance er en decentraliseret handelsplatform med en bred vifte af tjenester, herunder både kryptobørser og P2P-netværk. Du kan således variere, hvordan du køber kryptovaluta, alt efter dine behov og formål.

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Kort opsummering: Sådan køber du Dogecoin på en kryptobørs i Danmark

Da vi har dækket en stor mængde information, vil vi kort at opsummere, hvordan du køber Doge i Danmark på tværs af forskellige kryptobørser:

 1. Opret/registrer en brugerkonto på den ønskede kryptobørs
 2. Indsæt penge på kontoen hos kryptobørsen
 3. Find Dogecoin ved at bruge menuen eller søgefunktionen
 4. Køb Doge ved at vælge det ønskede beløb
 5. Overfør midlerne til din foretrukne kryptowallet

Så ønsker vi dig bare held og lykke med at købe Dogecoin. Du er velkommen til at se flere af vores artikler, når du nu er her, for at lære endnu mere om køb og salg af kryptovalutaer.

Om Mats

Mats er redaktør på Investikon.dk, hvor han dækker emner som investering, aktier og kryptovaluta. Han har flere års erfaring med at investere i disse emner, hvilket betyder, at han har en masse viden at dele ud af.