generic

Købe Chainlink (LINK): En trin-for-trin guide til nybegyndere

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

Vil du købe Chainlink, men ved ikke hvordan? Så har du fundet den rigtige artikel! Vi har samlet alt, hvad du skal vide om Chainlink, og ikke mindst hvor du nemmest kan købe det i Danmark. Vores trin-for-trin guide viser dig, hvordan du køber Chainlink eller enhver anden kryptovaluta så let som 1-2-3. 

Som et af de største decentraliserede oracle-netværk i blockchain-verdenen er Chainlink hurtigt blevet en populær investering. Der er ingen lignende platforme, der er kommet så langt som Chainlink. Så hvad laver Chainlink helt præcist? Det og meget, meget mere får du svar på ved at læse videre. 

Klar? Lad os komme igang! 

5 bedste kryptovalutaer at købe Chainlink

Vidste du, at kryptovalutaer og aktier har flere ligheder, end mange gerne vil tro? Nu vil vi ikke komme ind på en sammenligning af aktier og kryptovalutaer, men en vigtig fællesnævner er, at begge handles på centraliserede børser. Aktier handles på traditionelle børser, mens kryptovalutaer handles på kryptobørser. 

Du skal derfor have adgang til en kryptobørs, før du kan købe Chainlink og andre valutaer. Du har måske bemærket listen over de fem bedste kryptobørser øverst i denne artikel? Her vil vi komme lidt nærmere ind på, hvad vi synes om de forskellige. 

Firi har længe været en populær platform i Danmark, meget fordi det netop er en nnordisk platform – den er fra Norge. Firi er en virksomhed etableret og drevet fra Norge, som appellerer til mange nye krypto-investorer. Ønsker du derimod et større udvalg af kryptovalutaer at investere i, så vil internationale børser som CoinBase og Binance være gode alternativer. Ønsker du derimod en kombination af godt udvalg og høj brugervenlighed, så er eToro uden tvivl det bedste valg. 

Hvad er Chainlink?

Chainlink er en kryptoplatform, der gør det muligt at forbinde blockchains med ikke-blockchain-baserede enheder. Kort fortalt betyder det, at Chainlink smart forbinder kontrakter fra blockchain til eksterne data – såsom aktiekurser eller resultatet af en fodboldkamp. Som transportmiddel til denne transaktion kommer kryptovalutaen LINK ind i billedet. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvad vi synes om ved eToro

eToro er en social tradingplatform med over 20 millioner brugere. Platformen er meget brugervenlig, og du kan bruge den til at lære om nye tradingstrategier og forskellige typer investeringer. Du har også mulighed for at kopiere succesfulde porteføljer ved hjælp af CopyTrading-funktionen, hvilket gør det nemt for begyndere at komme i gang. Erfarne tradere kan få en ekstraindtægt ved at dele deres viden med andre.

Fordele

  • star iconIntet mæglergebyr
  • star iconBrugervenlig
  • star iconStort netværk af erfarne tradere
  • star iconFunktionen CopyTrading
  • star iconAdgang via computer, tablet og mobil

Ulemper

  • star iconUdbetalingsgebyr
  • star iconValutagebyr

Hvorfor investere med eToro?

Som vi allerede har nævnt, er der et stort udvalg af handelsplatforme at vælge imellem. Så hvorfor anbefaler vi eToro? Dette er ikke helt tilfældigt. Mange af de nyeste platforme, der tilbyder handel med kryptovaluta, er nye og blev lanceret i de seneste år.

eToro har på den anden side mere end 20 års erfaring med forskellige aktiver, og platformen tilbyder en af de mest populære platforme for finansielle investeringer i verden. I dag er eToro-platformen tilgængelig i mere end 140 forskellige lande, og virksomheden kan referere til mere end 20 millioner kunder. Dette bringer os til det næste spørgsmål – hvem er eToro egentlig?

Selskabet bag den populære platform hører til på Cypern, og det er også her på øen, at de er reguleret af finansmyndighederne. Platformen er dog også registreret hos en række andre tilsynsmyndigheder, som omfatter FCA i Storbritannien og Finanstilsynet i Danmark. 

Sådan køber du Chainlink (LINK): Trin-for-trin guide

Som du måske har indset, hvis du har læst hele hertil, vil vi tage udgangspunkt i eToro handelsplatformen, når vi nu skal igennem processen med at købe Chainlink. For at gøre dette så overskueligt som muligt, har vi valgt at sætte det op som en trin-for-trin guide, der illustrerer hele processen fra A til Z. På den måde håber vi at vise, hvor nemt du kan investere i Chainlink, som samt illustrere, hvor enkel en platform eToro tilbyder. 

Trin 1: Opret en eToro-konto

Den første ting, du skal bruge for at kunne følge denne vejledning, er en eToro-konto. Heldigvis er der tale om en lynhurtig registrering, der kun tager et par minutter. Vi tager derfor udgangspunkt i eToro-hjemmesiden – hvis du ikke allerede har denne åben, skal du åbne den nu. 

Når du har åbnet eToros hjemmeside, finder du en knap Start Med At Investere eller Start investing – alt efter hvilket sprog du har valgt. Klik på denne, og du starter registreringsprocessen hos eToro. 

Det første, du skal gøre som en del af denne proces, er at oprette et brugernavn, vælge en adgangskode og indtaste din e-mailadresse. Du vil derefter blive bedt om at give grundlæggende personlige oplysninger om, hvem du er. Når dette er gjort, vil du blive bedt om at bekræfte din konto.

Hos eToro sker dette gennem et link, du modtager på e-mail. I de fleste tilfælde vil dette ske inden for få sekunder efter, at du er færdig med at registrere dig, men i nogle tilfælde kan det tage op til et par minutter. Når det dukker op i indbakken, skal du klikke på linket, og voilá du er klar. 

Før vi går til næste trin, anbefaler vi, at du fuldfører KYC-processen på din konto. Dette er en sikkerhedsbekræftelse, der bekræfter, at du er den, du hævder at være. Processen er lovpligtig, men tager heldigvis kun et par minutter ekstra. Hvis du ikke fuldfører den nu, skal du gøre det, før du kan hæve penge fra din konto igen. 

Trin 2: Overfør penge 

Du har nu en verificeret eToro-konto og er klar til at handle, men der mangler et væsentligt punkt. Din eToro-konto har ingen penge at handle for. Derfor skal du overføre penge til kontoen, før du kan købe LINK eller foretage andre investeringer. Her tilbyder eToro et udvalg af indbetalingsmetoder, der inkluderer bankoverførsel, PayPal og bankkort. 

Vi anbefaler, at du bruger en af de to sidstnævnte, da disse straks vil blive overført til din konto. Vælger du derimod en bankoverførsel, kan der gå op til 3-5 dage, før midlerne er sat ind på din konto. 

Trin 3: Søg efter Chainlink (LINK)

Nu begynder det at ligne noget, og vi er klar til at finde vores første investering. Her kan du vælge to forskellige metoder til at finde det, du vil købe. Den første metode går ud på at bruge søgefeltet på dit dashboard – her indtaster du blot LINK, inden du så trykker på Chainlink, når det dukker op.

Din anden mulighed er at bruge Find og derefter krypto i din venstre navigation. Dette fører dig til oversigten over de forskellige kryptovalutaer, der er tilgængelige hos eToro. Her vælger du Chainlink, og du bliver ført videre til Chainlinks side på eToro. 

Trin 4: Køb Chainlink 

Du bør nu være på Chainlink informationssiden. Her vil du se prisudviklingen, lidt statistik om mønten og lignende. Vi går videre med at købe chainlink, og du vælger derfor Handel-knappen øverst til højre. 

Dette åbner transaktionsvinduet for eToro. Her indtaster du, hvor meget du vil investere (skal være dækning på din konto), og derefter gennemfører du handlen ved at trykke på åben handel. Tillykke, du har nu købt din første kryptovaluta!

Trin 5: Opbevar Chainlink (LINK) sikkert 

En væsentlig forskel mellem kryptovaluta og aktier er, at kryptovaluta ikke gemmes på din personlige konto (VPS). Du skal derfor bruge en sikker metode til at opbevare dine digitale valutaer, så de ikke bliver væk.

Her er en kryptopung det bedste valg. Du kan ganske vist efterlade valutaerne hos eToro eller en anden kryptobørs, du har valgt, men hvis denne side oplever et databrud, kan du opleve, at dine kryptovalutaer forsvinder. Du bør derfor lægge dem i din pung, som du ville gøre med almindelige kontanter. 

Her tilbyder eToro en separat løsning, der giver dig mulighed for at sikre dine digitale værdier, eller du kan vælge at bruge en tredjepart. I de fleste tilfælde anbefaler vi eToros egen kryptopung, da denne er knyttet direkte til handelsplatformen hos eToro. Dette giver dig mulighed for nemt at købe og sælge, uden at du skal flytte mellem flere forskellige parter. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 68 % af investorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission. Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Secure Chainlink Storage (LINK)

Som vi allerede har nævnt, bør du opbevare dine digitale aktiver med en kryptopung. Det er programmer, der beskytter dine private nøgler (ejerskabsrettigheder) til mønter på blockchain, så de ikke bliver væk. 

Du kan vælge at bruge en digital kryptopung (den mest almindelige), eller du kan bruge en offline pung. I praksis fungerer disse som krypterede eksterne harddiske, der giver dig mulighed for at beskytte dine kryptovalutaer offline. Dette er uden tvivl den sikreste mulighed, men det er også den, der involverer mest arbejde. 

Det sidste er med andre ord sjældent besværet værd, medmindre du sidder på enorme værdier i form af digitale valutaer. De fleste mennesker vil finde tilstrækkelig sikkerhed i form af en standard krypto-pung, som eToro tilbyder sine kunder. 

Sammendrag

Chainlink eller LINK ,som er den egentlige kryptovaluta, er en spændende platform, hvor du kan koble smarte kontrakter til eksterne data uden for blockchainen. Dette har åbnet op for en række muligheder for at lave kontrakter uden for det traditionelle netværk med Chainlink som bindeled. 

I denne artikel har vi derfor kigget nærmere på, hvordan du kan købe Chainlink, samt hvad du bør vide om denne populære teknologi. Vi har også set på, hvilke kryptobørser der egner sig bedst til danske investorer, så du nemt kan komme i gang med dine investeringer. 

Om Mats

Mats er redaktør på Investikon.dk, hvor han dækker emner som investering, aktier og kryptovaluta. Han har flere års erfaring med at investere i disse emner, hvilket betyder, at han har en masse viden at dele ud af.