bitcoin

Køb Bitcoin (BTC) i Danmark

1

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovaluta er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

2

Bedst for dem, der ønsker alt-i-en

star icon star icon star icon star icon star icon

4.6/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 50+ mønter

Prøv Coinbase

Handel medfører risiko for tab af kapital.

3

Bedste skandinaviske kryptobørs

star icon star icon star icon star icon star icon

4.5/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 6+ mønter

Prøv Firi

Handel medfører risiko for tab af kapital.

4

Bedst i forhold til udvalg og gebyrer

star icon star icon star icon star icon star icon

4.3/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.1%/0.1% (Maker/taker)

Udvalg: 500+ mønter

Prøv Binance

Handel medfører risiko for tab af kapital.

5

Bedst for erfarne tradere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.1/5

Nøgletal

Gebyrer: 0% - 0.26% per handel

Udvalg: 90+ mønter

Prøv Kraken

Handel medfører risiko for tab af kapital.

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

Trin for trin for begyndere (2023)

I denne guide lærer du, hvordan du køber Bitcoin (BTC) trin for trin med praktiske eksempler og screenshots. Du lærer også, hvordan du finder den bedste kryptobørs til BTC, samt hvordan du opbevarer krypto på en sikker måde. Sidst men ikke mindst vil vi også vise dig, hvordan du sælger Bitcoins.

Selvom kryptovaluta er begyndt at blive et kendt begreb i dag, er det ikke til at komme udenom, at kryptovalutaens fader er og bliver Bitcoin. I 2009 udgav en ukendt person eller gruppe en artikel med overskriften «Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System», hvori de præsenterede et helt nyt koncept med det formål at revolutionere verdens finansielle systemer. 

I artiklen fremladgde de, hvordan de mente, at dette kunne implementeres, og de introducerede en teknologi kaldet «blockchain». Siden da er kryptovalutamarkedet eksploderet med over 2.000 forskellige tilgængelige kryptovalutaer.

Bitcoin er stadig et populært valg den dag i dag for dem, der gerne vil købe kryptovaluta.

De bedste kryptobørser til at købe Bitcoin

Vi har udarbejdet en praktisk oversigt over de bedste kryptobørser til at købe Bitcoin. Her er de vigtiste punkter, vi vurderer for at afgøre, hvilke handelsplatforme der er bedst.

Personlige præferencer spiller en stor rolle for, hvilken kryptobørs der er bedst. Her kan du læse mere om, hvordan du vælger den bedste kryptovalutabørs for dig.

Sådan køber du Bitcoins på eToro trin-for-trin

Vi har valgt at bruge eToro som et eksempel på, hvordan du køber BTC. Grunden til det er, at eToro er en meget populær platform blandt begyndere. Dermed ikke sagt, at det er den bedste kryptoplatform for netop dig, der gerne vil købe Bitcoin. 

Vi bør igen understrege, at personlige præferencer spiller en væsentlig rolle. Det kan sagtens være, at du vælger en af ​​de andre kryptoplatforme, vi anbefaler til at købe BTC. 

Trinnene til, hvordan man køber Bitcoin på eToro, er dog ret ens på tværs af mange af de handelsplatforme, vi anbefaler. Du får derfor en god forståelse for, hvordan du køber Bitcoin ved at læse denne guide igennem, uanset hvor du vælger at købe BTC.

Hvorfor vælger så mange at købe BTC på eToro

eToro har været en af de førende sociale platform for handel med aktier, fonde og ETF’er i verden i mange år. Vejen til kryptovaluta var derfor kort. Her kan du købe og sælge Bitcoin, samtidig med at du får et stort udvalg af andre kryptovalutaer. 

Det unikke ved denne platform er, at du har adgang til at handle med alt lige fra aktier til ETF’er, kryptovalutaer og fonde. eToro er den eneste aktør med så stort et udvalg af kryptovalutaer og aktier, og dermed finder du det meste af det, du leder efter her.

eToro er en social handelsplatform, og med det mener vi, at du har mulighed for at følge alle de andre brugere af eToro. Ligesom på en social platform kan du finde investorer, som du synes klarer sig godt. Du kan derefter følge dem og få regelmæssige opdateringer, når de foretager en handel.

Du kan nemt kopiere, hvad de laver, gennem en funktion som eToro kalder CopyTrading. På den måde kan nye brugere lave gode investeringer, uden at de nødvendigvis selv har stor viden. 

Lad os illustrere, hvor godt dette fungerer. De 50 mest fulgte porteføljer på eToro har et gennemsnitligt afkast på 83 % om året sammenlignet med Københavns Fondsbørs, NASDAQ Copenhagen, som i gennemsnit giver et årligt afkast på omkring 8,3%. 

CopyTrading er helt gratis for kunder at bruge. Alle brugere har derfor mulighed for at følge og kopiere andres trades, uden at de skal betale ekstra. eToro investerer massivt i at skabe et community, hvor folk lærer af hinanden ved at dele viden og erfaringer.

Trin 1: Registrer en brugerkonto

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Hvad vi synes om ved eToro

eToro er en social tradingplatform med over 20 millioner brugere. Platformen er meget brugervenlig, og du kan bruge den til at lære om nye tradingstrategier og forskellige typer investeringer. Du har også mulighed for at kopiere succesfulde porteføljer ved hjælp af CopyTrading-funktionen, hvilket gør det nemt for begyndere at komme i gang. Erfarne tradere kan få en ekstraindtægt ved at dele deres viden med andre.

Fordele

 • star iconIntet mæglergebyr
 • star iconBrugervenlig
 • star iconStort netværk af erfarne tradere
 • star iconFunktionen CopyTrading
 • star iconAdgang via computer, tablet og mobil

Ulemper

 • star iconUdbetalingsgebyr
 • star iconValutagebyr

Det første, du skal gøre for at købe Bitcoin, er at registrere dig på eToro. Du kommer hurtigt i gang ved at oprette et brugernavn og en adgangskode. Jo højere indbetaling du vil foretage, des flere oplysninger skal du udfylde, når du opretter din brugerprofil. 

For eksempel skal du udfylde hele din profil for at kunne indbetale 2.000 dollars. Du skal bekræfte din identitet og adresse for at slippe af med alle indbetalingsgrænser. eToro beder dig også svare på et par spørgsmål for at afgøre dit vidensniveau, og platformen tilpasses derefter efter dine behov.

Trin 2: Indbetal penge

Næste trin er at trykke på “Indsæ penge” i menuen. Du kan nu vælge, hvor meget du vil indsætte samt den foretrukne indbetalingsmetode. Vi anbefaler, at du køber Bitcoins med VISA, hvis du vil hurtigt i gang. I så fald har du penge på kontoen næsten med det samme.

Trin 3: Vælg Bitcoins

Du kan bruge søgefeltet øverst på siden og indtaste “Bitcoin”. Alternativt kan du vælge linket til handelsmarkeder, vælge krypto og derefter Bitcoin. Vælg, hvor meget BTC, du vil købe, og tryk på “handl”. Du er nu den stolte ejer af Bitcoins.

eToro er en multi-asset platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at tabe penge på grund af gearing. 68 % af investorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 hele år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutning. Copy Trading er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og reguleret af Cyperns Securities and Exchange Commission. Investering i kryptoaktiver er ureguleret i nogle EU-lande og Storbritannien. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare. eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.

Sådan opbevarer du Bitcoins sikkert

Det sidste trin i at købe Bitcoin er at beslutte, hvor du vil opbevare dem. Måske har du allerede købt Bitcoins og overvejer nu, hvad du skal gøre med dem? Eller måske vil du gerne købe, men du er ikke sikker på, hvad du skal gøre bagefter?

I de første år brugte man hovedsageligt P2P-netværk til at købe og sælge Bitcoin. Du havde derfor brug for såkaldte “wallets”, som er tegnebøger til Bitcoin. Dengang skulle du downloade alle blokkene i en blockchain på din egen computer.

Det var både besværligt og optog ekstremt meget plads på computeren. Der er efterfølgende kommet meget enklere løsninger for at komme dette problem til livs. Du har i dag mange gode og nemme løsninger at vælge imellem, hvis du vil bruge en wallet.

Det er først i de senere år, at det er blevet muligt at opbevare ens midler på de forskellige børser. Historisk set har der været store skandaler, hvor kryptobørserne er blevet hacket og tømt for midler. Rigtig mange mennesker er endt som tomhændende, fordi børserne ikke var forsikret i denne type sager. 

Det var børserne, der opbevarede valutaen og havde adgang til de forskellige wallets. I dag er der langt mindre risiko forbundet med opbevaring på en børs, og rigtig mange opbevarer deres midler på denne måde. 

Vi anbefaler stadig at bruge en digital wallet, da det er den sikreste og tryggeste måde. Der findes mange avancerede løsninger, som giver dig fuld kontrol over dine egne midler på en meget sikker måde. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Du kan læse mere om digitale wallets ved at klikke her. Du får også en kort introduktion til populære løsninger længere nede i artiklen.

Forskellige betalingsmetoder og -måder at købe Bitcoins

Der findes mange forskellige måder at købe Bitcoins på eToro og andre kryptobørser. Du kan se en liste over tilgængelige betalingsmetoder, efter du har trykket på “Indsæt penge”. Hvilken af dem, du vælger, afhænger af din personlige præference. Alle metoder er sikre.

Sådan køber du Bitcoins med VISA eller Mastercard

Vi har allerede nævnt, at du bør købe Bitcoin med VISA, hvis du vil have pengene hurtigt på din konto. eToro accepterer kortbetalinger fra udstederne Visa, Mastercard og Maestro. Du har pengene på din konto i løbet af få minutter. 

eToro sender dig en e-mail, hvis indbetalingen af ​​en eller anden grund ikke bliver godkendt. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan købe Bitcoin med VISA-kort, som står i dit navn/navnet er registreret hos eToro.

Sådan køber du Bitcoins via bankoverførsel

En anden populær indbetalingsmetode på eToro er bankoverførsel. Tryk på “Indsæt penge” og vælg den bankoverførselsmetode, du vil bruge. Du kan også vælge at købe Bitcoin med netbank. I så fald indtaster du det ønskede beløb, inden eToro sender dig videre til din netbank.

Sådan køber du BTC med PayPal

eToro giver dig mulighed for at købe Bitcoin med PayPal. I så fald vil du blive videresendt til PayPal, hvor du skal logge ind. Denne metode er praktisk, hvis du allerede har udenlandsk valuta på din konto og ønsker at undgå valutagebyr.

Sådan køber du BTC med Skrill

Skrill er en digital wallet, som du kan bruge til at foretage indbetalinger og købe Bitcoin på eToro, men først efter den første godkendte transaktion. Du er derfor nødt til at vælge en anden betalingsmetode, første gang du indbetaler penge.

Sådan sælger du Bitcoin

Nu vil vi se nærmere på, hvordan du sælger Bitcoins, du allerede ejer, stadig med eToro som eksempel. Dog er måden, man sælger Bitcoins på, ret ens for alle de mest populære kryptobørser.

Det første, du skal gøre, er at vælge dit portefølje. Det er her, du har et overblik over alle de midler, du ejer og opbevarer på eToro. Du kan sortere porteføljen efter f.eks. værdi, afkast eller investerede beløb.

Vælg Bitcoin og vælg derefter “close trade” fra de muligheder, der bliver vist. Du vil nu få pengene overført til din eToro-konto. Du vælger selv, om du vil investere i noget nyt eller overføre dem til din bankkonto.

Tips til, hvordan man sælger Bitcoin med succes

Man trader Bitcoin med succes, ved at købe mens prisen er lav og sælge, mens den er høj. eToro har mange værktøjer, der gør dette nemmere for dig. Tryk på Bitcoin ved at følge instruktionerne i trin 3. Vælg derefter “statistik”. Nu kan du se kursudviklingen for Bitcoin over tid, hvad enten der er tale om 1 dag eller flere år.

Hvilke andre handelsplatforme findes der til at købe og sælge Bitcoin?

Der er grundlæggende to måder at købe og sælge Bitcoin på: kryptovalutabørser eller via såkaldte P2P-netværk. Her ser vi nærmere på begge muligheder, så du får en god forståelse for, hvilke muligheder du har.

Sådan køber og sælger du Bitcoin på P2P-netværk

P2P står for “peer-to-peer”, nærmest oversat til ligemand-til-ligemand. P2P betyder ganske enkelt, at du handler direkte med en anden person, uden at handlen går gennem nogen form for børs eller mægler. Det var sådan, man købte Bitcoin, dengang krypto først kom på markedet. 

Efterhånden opstod der store børser til køb og salg af kryptovalutaer. Der er større risiko forbundet med at købe BTC på P2P-netværk, da du selv skal forhandle og gennemføre transaktionerne. Vi anbefaler derfor, at de fleste handler en på en velrenommeret børs, især hvis du er ny.

Bitcoin.com var et af de første steder, hvor du kunne købe og sælge Bitcoin. Det er stadig en af ​​de mest brugte platforme den dag i dag. Binance er en anden populær platform, der tilbyder både P2P-netværk og mæglertjenester.

Sådan køber og sælger du Bitcoin på kryptobørs

Kryptoverdenen har haft en vanvittig vækst og er på kort tid blevet kæmpestor. Man kan begynde at se lighedspunkter mellem kryptohandel og aktiehandel. Det er derfor ganske naturligt, at der også dukker kryptobørser op som minder om aktiebørser. 

logo

Bedst for begyndere

star icon star icon star icon star icon star icon

4.8/5

Nøgletal

Gebyrer: 1%

Udvalg: 70+ mønter

Prøv eToro

Investering i kryptovalutaer er ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Din kapital er i fare.

Næsten al handel foregår på disse platforme. Selvom der historisk set også har været en risiko forbundet med handel sådanne steder, er de største børser i dag meget trygge og sikre.

Coinbase

 logo

Bedst for dem, der ønsker alt-i-en

star icon star icon star icon star icon star icon

4.6/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 50+ mønter

Prøv Coinbase

Handel medfører risiko for tab af kapital.

Coinbase.com var den første store børs for kryptovaluta på markedet. Coinbase dukkede op i 2012, og til at begynde med tilbød de udelukkende Bitcoin. Senere tilbød de også andre store valutaer såsom Ethereum, Litecoin og XRP, og i dag tilbyder de et stort udvalg af coins. 

De har meget skrappe krav til, hvad de vælger at sælge på deres platform, og Coinbase tilbyder udelukkende fuldkommen decentral valuta, der har været igennem en meget lang proces, før den får lov til at blive handlet. Coinbase anses af mange for at være den største og sikreste børs med længst erfaring. 

Selvom Coinbase opererer med dynamiske handelspriser, kan den stadig være lidt dyr at handle på. Coinbase er i øjeblikket noteret som et aktieselskab på den amerikanske børs NASDAQ.

Firi

logo

Bedste skandinaviske kryptobørs

star icon star icon star icon star icon star icon

4.5/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.5%/0.5% (Maker/Taker)

Udvalg: 6+ mønter

Prøv Firi

Handel medfører risiko for tab af kapital.

Firi var tidligere kendt som MiraiEx og er en af ​​de mest populære skandinaviske kryptobørser. Børsen har til formål at levere den enkleste og sikreste løsning til skandinavere, der ønsker at investere i kryptovaluta. Ydelserne er af høj kvalitet, og virksomheden er registreret hos Finanstilsynet som tjenesteudbyder til udveksling og opbevaring af virtuel valuta. 

Firi er et godt valg til dig, der ønsker at købe Bitcoin fra en skandinavisk kryptobørs. Derudover har Firi et godt udvalg af de mest kendte og oftest handlende coins. Firi har også en meget enkel registreringsproces. 

Firi bruger også OpenBanking til bankoverførsler. Det er en løsning, der giver kunderne mulighed for at overføre penge, uden selv at skulle ind i netbanken. 

Binance

logo

Bedst i forhold til udvalg og gebyrer

star icon star icon star icon star icon star icon

4.3/5

Nøgletal

Gebyrer: 0.1%/0.1% (Maker/taker)

Udvalg: 500+ mønter

Prøv Binance

Handel medfører risiko for tab af kapital.

I dag er Binance nok de største i verden indenfor handel med kryptovalutaer med både kryptobørser og P2P-netværk. Binance er blevet kæmpestore siden starten i 2017, og platformen har blandt andet udviklet deres egen kryptovaluta med deres eget netværk, hvilket giver mange spændende muligheder. 

Binance Smart Chain (BSC) muliggør et hav af forskellige løsninger, herunder staking af krypto, NFT og meget mere. Binance har et stort udvalg af kryptovalutaer (BNB), hvor du blandt andet kan købe og sælge Bitcoin. 

Gebyrer og provisioner for handel på Binance er meget konkurrencedygtige. Det gælder især for dig, der ejer en mindre mængde af Binances egen kryptovaluta. Du får nemlig gode rabatter på priser, hvis du ejer BNB.

Hvordan fungerer Bitcoin?

Her vil vi give dig en simpel introduktion til, hvordan Bitcoin fungerer, uden at dykke for dybt ned i teknologien. Det er vigtigt at forstå, hvad du investerer i. Vi nævnte Indledningsvis ‘blockchain’. Det er netop Blockchain, der gør, at Bitcoin har de funktioner, den har. 

Kort beskrevet er en blockchain en dynamisk database. Databasen ligner på nogle måder de databaser, som en bank bruger til at bogføre og opbevare information om, hvilke penge der hører til hvor. 

Selvom det er nemt at drage paralleller mellem disse, har Bitcoin kun et maksimalt antal «coins», der kan produceres. Der kan aldrig produceres mere end ≈ 21.000.000 Bitcoins. TIl sammenligning findes der for eksempel ingen maksimal grænse for, hvor mange amerikanske dollars der kan trykkes.

Ingen regering eller bank har kontrol over midlerne i denne blockchain. Enhver transaktion på netværket skal verificeres og kontrolleres af noget, der kaldes «nodes», altså folk, der udelukkende har dedikeret computerkraft til at drive netværket omkring Bitcoin.

Du har muligvis hørt om «miners». Miners lever af at drive, udvinde og producere de resterende Bitcoins, og det er dem, der gør dette muligt. Ejerne af nodes tager som regel et transaktionsgebyr som betaling, da arbejdet koster meget computerkraft og strøm.

Der er ingen, der kan gå ind og stoppe, hæve eller ændre de transaktioner, du udfører, og der er altid offentligt tilgængelige register over samtlige udførte transaktioner. Det er derfor en utrolig sikker måde at overføre penge på. Det er her ‘blocks’ i en blockchain kommer ind i billedet. De forskellige blocks har nemlig gemt al information om tidligere transaktioner.

Sådan bruger du digitale wallets

Som tidligere nævnt bør du bruge en digital wallet til at holde dine Bitcoins sikre. For at kunne bruge digitale wallets, skal du bruge noget, der hedder et «seed». For nemheds skyld kan vi kalde dette et password, da det på mange måder netop er det , der er tale om. 

Et seed består af en lang række af tilfældige bogstaver, tal og tegn, ofte på 81 tegn eller flere. Denne række bør du gemme på et stykke papir for at være helt sikker på, at ingen kan få adgang til den via din computer. 

Det vil aldrig være muligt for nogen at få adgang til dine Bitcoins uden denne række af tegn, bogstaver og tal. Du indtaster blot rækken som password i et program på din computer eller en app på din mobil, der fungerer som en wallet.

Selvom det er fuldt ud muligt at gemme dine Bitcoins på en børs uden nødvendigvis at risikere så meget, har du kun 100% kontrol over dine egne midler ved at gemme dem i en wallet. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden.

Ledger

En ledger, også kaldet en hardware-wallet, er en helt speciel type wallet til Bitcoin, der genererer og gemmer password-rækken på en lille fysisk enhed. I krypto-jargon kaldes lagring af krypto på en ledger «cold storage». Det vil sige, at den opbevares «koldt», uden fysisk forbindelse til internettet af nogen art. 

Den store forskel og fordel ved denne type opbevaring er, at den er endnu mere sikker end en børs eller en digital wallet på en pc og mobil. Hvis man køber Bitcoin for at opbevare dine coins i længere tid og ikke engagerer dig i nogen form for handel, så vælger mange denne mulighed for at undgå bekymringer. 

En digital enhed kan altid blive udsat for angreb i form af hacking, phishing eller lignende. Fjerner du alle muligheder for internetforbindelse, er du også beskyttet mod disse angreb. En anden fordel er, at disse wallets kan opbevare flere af de typer kryptovalutaer, du ejer, såsom Ethereum, XRP og Cardano

Umiddelbart lader det til, at du fysisk gemmer kryptovalutaen i den fysiske boks, men det er ikke tilfældet. Alle kryptovaluta er eksisterer på den egentlige blockchain og aldrig andre steder. Så det er dit seed, der giver dig adgang til dine midler på den givne blockchain.

Det, der sker i praksis, er, at boksen kobles til din pc. Boksen genererer derefter utroligt sikre passwords og gemmer dem. Det er fuldt ud muligt at lave en backup, hvilket igen giver dig endnu et lag af sikkerhed. Du kan sikre boksen med pinkode og adgangskode. Dette gør det praktisk talt umuligt for andre at få adgang, selvom de ejer selve ledgeren.

Trezor Model T

Trezor Model T er en af ​​de mest kendte og brugte «kolde» wallets på markedet i dag. Enheden er meget lille og praktisk. Du vil stadig have adgang til dine værdier, selvom din enhed er blevet stjålet. Den har også sikkerhedsindstillinger for at forhindre “key-logging”, altså at nogen har installeret software, der kan læse indtastninger.

 logo

Bedste Trezor wallet

star icon star icon star icon star icon star icon

4.7/5

Nøgletal

Pris: 189,00 EUR

Understøtter: 1200+ mønter

Prøv Trezor Model T

Annoncelink

Hvad vi synes om ved Trezor Model T

Trezor Model T er en lille og praktisk touch-screen hardware-wallet, der kan integreres med digitale wallets. Vi kan godt lide, at den er så brugervenligt og nem at komme i gang med. Denne krypto-wallet er derfor også velegnet til dem, der er nye og kun lige kommet i gang. Vi finder det også meget betryggende, at du kan hente din kryptovaluta, selvom der er sket noget med selve enheden. Trezor Model T fås med avancerede sikkerhedsfunktioner. ”Key logging” er ikke muligt, så hackere kan ikke aflæse dit tastatur og dermed dine adgangskoder.

Fordele

 • star iconMeget høj sikkerhed
 • star iconBrugervenlig og enkel
 • star iconGendan dine midler
 • star iconOptager lille plads
 • star iconMeget god kundeservice

Ulemper

 • star iconKoster en hel del

Ledger Nano X

 logo

Bedst for brugervenlighed

star icon star icon star icon star icon star icon

4.9/5

Nøgletal

Pris: 1.113,00 DKK

Understøtter: 1100+ mønter

Prøv Ledger Nano X

Annoncelink

Hvad vi synes om ved Ledger Nano X

Ledger Nano X er en af vores favoritter til avancerede, men meget brugervenlige hardware-wallets. Du kan gemme over 1.500 tokens. Nano X har avancerede funktioner som Bluetooth samt sin egen app til køb og salg af kryptovaluta. Vi synes også godt om muligheden for at integrere den med en digital wallet til problemfri overførsel. Du kan således opbevare størstedelen af dine midler sikkert på Nano X, men sende mindre beløb til din digitale cryptowallet til forbrug.

Fordele

 • star iconAvancerede funktioner som Bluetooth
 • star iconSeparat app til transaktioner
 • star iconKan integreres med digitale krypto-wallets
 • star iconMeget høj sikkerhed
 • star iconKan genoprettes i tilfælde af fejl

Ulemper

 • star iconNogle anser Bluetooth for at være en sikkerhedsmæssig svaghed
 • star iconKoster mere end digitale krypto-wallets

Ledger Nano fås i to varianter, Ledger Nano X og Ledger Nano S. Begge enheder ligner almindelige memory sticks, pånær det lille digitale display på siden. De er meget populære og tilbyder fremragende sikkerhed på alle niveauer.

Sådan køber du Bitcoin trin-for-trin: kort opsummering

Vi har nu grundigt gennemgået en stor mængde information om, hvordan man køber og sælger BTC. For at gøre det nemt for dig at komme i gang, har vi nu opsummeret de vigtigste trin til hvordan du køber Bitcoin:

 1. Opret en brugerkonto på den ønskede kryptobørs
 2. Gennemfør registrering og indbetal penge
 3. Køb Bitcoin med VISA for at komme hurtigt i gang
 4. Søg efter Bitcoin og vælg ønsket antal
 5. Vælg en wallet for sikker opbevaring

Så er der kun tilbage at ønske dig held og lykke med at købe BTC, uanset om det er på eToro eller andre kryptoplatforme.

Om Mats

Mats er redaktør på Investikon.dk, hvor han dækker emner som investering, aktier og kryptovaluta. Han har flere års erfaring med at investere i disse emner, hvilket betyder, at han har en masse viden at dele ud af.