generic

Crypto.com-erfaringer: Er hypen fortjent? Omfattende anmeldelse (2023)

Bemærk: Køb af bitcoin og andre kryptovalutaer er ikke reguleret i de fleste EU-lande (inklusive Storbritannien og Danmark). På grund af dette har du ingen EU-investorbeskyttelse, og du risikerer også at miste din kapital. Al handel foregår på eget ansvar, og vi yder ikke økonomisk rådgivning. Du bør altid foretage din egen research.

Crypto.com har længe været en meget omtalt platform til handel, investering og staking af kryptovalutaer. Nu har de også åbnet for wallets, NFT’er og meget mere, så i teorien burde dette være din one-stop-shop for alt, der har med blockchains at gøre. Vi har derfor valgt at kigge nærmere og dele vores Crypto.com-erfaringer. 

For et spørgsmål, der er rimeligt at stille; er den hype crypto.com modtager fortjent? Vi har undersøgt, hvad platformen har at byde på, hvilke muligheder der er her, og ikke mindst hvordan den performer i forhold til andre konkurrenter på markedet. 

Klar til at finde ud af mere om, hvad Crypto.com har at tilbyde? Læs vores omfattende anmeldelse nu!

Om Crypto.com

Crypto.com er en virksomhed, der blev grundlagt i 2016 i Hong Kong. I dag tilbyder de en af ​​de største kryptovaluta-platforme med mere end 250 forskellige mønter tilgængelige. Virksomheden kan også prale af mere end 10 millioner kunder verden over, hvilket gør den til en af de største børser i verden. I dag er deres løsning tilgængelig i 90 forskellige lande, men de udvider hele tiden denne tilgængelighed. 

En af de ting, der har gjort Crypto.com så populær, er den enorme liste over tilgængelige mønter, samt lave priser og adskillige smarte funktionaliteter. Crypto.com er en fremragende platform for begyndere, men også avancerede tradere. 

Platformen er især velegnet til dig, der ønsker at gøre mere end blot at beholde kryptovaluta på lang sigt. Her får du adgang til en række smarte handelsfunktioner, samt betalingskort, der kan tilknyttes din kryptokonto. 

Fordele ved crypto.com

Ulemper ved Crypto.com

Brugeroplevelse

Noget af det, der gør, at Crypto.com skiller sig ud fra flere af de andre markedspladser er deres centrale applikation. Meget af deres forretning er relateret til applikationen, snarere end at have browserbaserede løsninger. Hvis du har tradet på din mobil før, vil dette være ret selvforklarende, men for nogle begyndere kan løsningen være lidt forvirrende. 

I applikationen finder du en oversigt over din portefølje, og du kan se mange af de mest populære mønter på platformen. Du vil også være i stand til at stake din krypto, foretage betalinger og ansøge om et Crypto.com-kreditkort. 

Du finder også forskellige værktøjer såsom kort og analyser i applikationen, men disse tilbyder kun grundlæggende information. Du finder også meget af den samme information på de enkelte sider for forskellige kryptovalutaer. 

Et punkt, der dog var værd at bemærke hos Crypto.com, er, at de tilbyder handel med support i en række forskellige valutaer. Du kan handle kryptovalutaer med australske dollars, canadiske dollars, euro, britiske pund, amerikanske dollars og brasilianske reals. På denne måde kan brugere fra hele verden bruge deres egen eller en nært beslægtet valuta til handel med kryptovaluta. 

Udvalget hos Crypto.com

I dag tilbyder Crypto.com et imponerende udvalg med mere end 250 forskellige mønter. Dette sikrer, at du finder både store og små kryptovalutaer tilgængelige på platformen. Men listen over alle 250 ville være lang med hele denne artikel, så vi har udvalgt de mest populære, du kan handle på Crypot.com:

Du kan også handle med Crypto.coms egen mønt, Cronos CRO. Hvis du beholder et større beløb i CRO, vil du opnå lavere gebyrer og nogle fordele hos Crypto.com, hvilket er værd at bemærke. 

Sikkerhed

På linje med Kraken og andre platforme tilbyder Crypto.com også muligheden for to-trins autentificering. Derudover anbefales det, at du bruger en stærk adgangskode og har gode sikkerhedsrutiner. Det er vigtigt at bemærke, at transaktioner med kryptovaluta ikke kan omgøres, og der har været rapporter om brugere på Crypto.com, som har fået stjålet deres portefølje af hackere. 

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning gemmer Crypto.com derfor alle indskud offline med cold storage for at forhindre hacking og tab. De tilbyder også FDIC-forsikring på indskud i amerikanske dollars op til $250.000. Dette følger regulatoriske retningslinjer fastsat af den amerikanske regering. 

Kundeservice

Når det kommer til kundeservice, tilbyder Crypto.com en gør-det-selv-side, e-mail og live chat. De tilbyder i øjeblikket ikke telefonsupport, og vi har set flere tilbagemeldinger om, at kundeservicetilbuddet ikke helt lever op til forventningerne. Mange brugere melder blandt andet om lange ventetider, dårlige svar og uhensigtsmæssige løsninger. 

Vi testede også dette tilbud selv, og var på ingen måde specielt imponerede. Vi sendte nogle spørgsmål via e-mail, og de svar, vi fik, var langt fra nyttige. Tværtimod var de blot formelle svar, der anerkendte vores problem. På live chat var der også lidt ventetid, men der fik vi noget bedre hjælp. Vores anbefaling er derfor, at du kontakter Crypto.com gennem live chat, hvis du har brug for assistance. 

Sådan åbner du en konto

For at åbne en konto hos Crypto.com skal du først downloade deres applikation. Dette gælder både Android og iOS. Du vil herefter blive guidet gennem registreringsprocessen med at oplyse e-mailadresse og en ønsket adgangskode. Så skal du bekræfte din identitet. For at gøre dette skal du indtaste navn, uploade et billede af ID’et med billedet og derefter en selfie. Så skal du angive en betalingsmetode eller oprette forbindelse til en bankkonto. 

Hvis du har en amerikansk bank, kan du koble denne direkte til Crypto.com, men du skal derefter igennem en KYC-proces. Dette vil i alt tage omkring 10 minutter, så du er klar til at købe. Vi havde nogle udfordringer med at billedet på ID og selfie skulle matche, men det blev løst efter et par forsøg. Hvis du har et ID klar og skriver hurtigt, så har du gennemført registreringen og KYC-processen på ingen tid. 

Vi kunne ikke oprette forbindelse til vores danske bankkonto, men her forstod vi det sådan, at der er stor forskel på forskellige banker i Danmark. 

Om Mats

Mats er redaktør på Investikon.dk, hvor han dækker emner som investering, aktier og kryptovaluta. Han har flere års erfaring med at investere i disse emner, hvilket betyder, at han har en masse viden at dele ud af.